Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Memória-óra

2011.11.02. 12:20 felhasznalo

A feledékenység életkorra és nemre való tekintet nélkül jellemző mindannyiunkra - tisztelet a kivételnek, aki vasmemóriával rendelkezik -, és ez bizony olykor kellemetlen helyzeteket idézhet elő. Azt mondják, terhesség alatt különösen feledékeny az ember, bár ezt én nem erősíteném meg, de azt igen, hogy a kamaszok valóban azok.

Nyilván a zsebkendőre csomót kötés sem feltétlen segít, ahogy a Cavintont sem javasolnám félkész gyerekünk memóriájának javítására, de ez a kis magunkra ragasztható ötlet talán, de csak talán, segíthet. Hacsak le nem potyog, mint a vacakabb minőségű post-itek úgy általában.

Forrás: PA-Design

3 komment

Címkék: design kiegészítő gyerek kismama kamasz

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr853323134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lázár Márta · http://fengshuitrend.blog.hu/ 2011.11.02. 23:23:19

Koromra való tekintettel 'memória-ón'-t olvastam, uhh.... mindenestre, egy ilyen jól jól jönne, ha azonnal le nem tépnék rólam - koruknál fogva :) ;)

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2011.11.03. 05:25:56

Ez papírból van? Mert akkor nem sokáig maradhat fent a gyerek kezén szerintem.

2011.11.03. 09:10:07

A tartóssága valóban kérdéses, de az tény, hogy valószínűleg jobbat tesz a gyereknek, ha ezzel teszi fel a kezére a megjegyeznivalót, és nem csak ráfirkálja a kézfejére, ahogy általában szokás...:)
süti beállítások módosítása