Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Libikóka vs asztal

2011.11.10. 08:08 zaphodbb

Marleen Jansen vicces kedvében lehetett, amikor ezt a libikókás asztalt tervezte. Esetleg egy kellemes borozgatós este után, amikor még fényt is ivott mellé, ötlött eszébe, hogy olyan asztalt kreáljon, aminek a pad része egy libikóka.

A hirtelen felpattanást az asztal mellől inkább mellőzük, hacsak nem pont az a célunk, hogy szemben ülő társunk belefejeljen arccal előre a levesébe, ami nekünk lehet, hogy mókás látvány, de jó eséllyel ő nem díjazná annyira. Azért természetesen kipróbálnám szívesen, biztos vidám perceket szereznék magamnak vele.

Forrás: Marleen Jansen

1 komment

Címkék: design étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr603366943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.11.11. 10:40:20

Végül is nem is rossz! Én elég alacsony vagyok, és ha egy nálam magasabb, nehezebb ember ül a túloldalra, mind a ketten pont rendesen felérjük az asztalt:D.
süti beállítások módosítása