Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Designglazúr Rowley módra

2011.11.14. 18:59 Cyr

Szokványos történet, ha a könyökök-térdek heti rendszerességgel veszítenek pár réteget. Őrület hatalmas baleseteket kell nálunk késedelem nélkül orvosolni, hat éves korig lehetőleg Micimackós, sárkányos, hercegnős ragtapasszal. Nincs ebben semmi rendkívüli, idővel a házi elsősegély-dobozt ellepik a mintás ragtapaszok, itthoni használatra "sörrel még elmegy" Hello Kitty virít a zöldségaprítás közben elnyiszált szülői ujjakon.

Azonban időről időre az ember (lánya) másfél méternél magasabb humanoidok közt is kénytelen megjelenni, ahol a fent nevezett minta habitusfüggően támaszt röhögést avagy szánalmat a gyanútlan szemlélőben.

Cynthia Rowley bezzeg meglelte a mezei barna és a nyuszimintás sebtapaszok közt tátongó betöltetlen űrt, designglazurral vonva be feltört sarkakat, elvágott ujjakat. Már csak öltözni kell hozzá, tinik és anyákok - ez aztán igazán nem jelenthet problémát...

Forrás: Cynthia Rowley

Szólj hozzá!

Címkék: design anya kamasz csecsebecse gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr193378222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása