Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Én kicsi sárkányom

2011.11.28. 08:17 zaphodbb

A kislányoknál az Én kicsi pónim nyomán el szokott hangzani az "anyuuuu, pónit akarooook", ez persze helyettesíthető bármilyen állattal, amibe épp az aktuális mese során beleesnek a kölkincék. A póni felénk felkerül minden létező karácsonyi listára, már amióta kicsit észhez tértek a lányok, értsd ez alatt, amióta tudnak beszélni.

A "pónit akarooook" fiú megfelelője lehetne akár a "sárkányt akarooook", bár sosem volt fiam, de Cyr kolleginát meginterjúvolom egyszer, hogy mire is vágyik egy - azaz nála kettő - kisfiú szív. Ha sárkányra, akkor itt ez a remekbe szabott és rendkívül randa darab, ami nemes egyszerűséggel bazinagy, és ha nincs minimum 20 négyzetméteres gyerekszobája annak a kölöknek, akkor ne is szemezzetek vele. Egyébiránt csak és csupán $999.95, rögtön kettőt veszek belőle.

Forrás: Hammacher Schlemmer

 

3 komment

Címkék: játék gyerek gyerekszoba hellókarácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr233409351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.11.28. 10:08:52

Jaj, de trükkös, a szárnyán át lehet nyúlni...:)

Morgan Trissell 2011.12.01. 09:45:08

Húszéves vagyok és kell. Bár persze nem belőlem kell kiindulni, hardcore brony is vagyok, csak csorgatom a nyálam a helyes kis műanyag figurákra... Ennek a blognak a 90%-át magamnak venném meg.

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2011.12.01. 09:46:07

@Morella Tristesse: :) Megértjük és együttérzünk. Mi is.:)))
süti beállítások módosítása