Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Giganto LEGO

2011.12.06. 14:30 zaphodbb

Gigantikus LEGO karácsonyfát építettek a London's St Pancras pályaudvaron. Hogy miért? Mert a karácsony és a LEGO, az össze kell fonódjon, nincs mese, muszáj, hogy valami LEGOs és karácsonyi is legyen és még látszódjon is. Lehetőleg jó messziről.

Nem mondom, hogy szép, mert igazából elég csúnyácska, de mivel LEGO díszekkel feldíszített, LEGO darabkákból összerakott, szép nagy fa, így mindenképpen elismerést érdemel. És persze nem akarnék ott lenni, mikor lebontják.

Forrás: The Verge

4 komment · 2 trackback

Címkék: játék ünnep lego hellókarácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr143409323

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fontos a mese? 2011.12.07. 18:21:35

Share: Facebook Csak a felolvasás vagy hangos mese is jótékony hatású? A gyermekek épp úgy tele vannak problémákkal, gondokkal, mint a felnőttek. Számos kérdés foglalkoz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Figyel Castro 2011.12.07. 10:07:27

Honnan szedtek ilyen elemeket zöld színben? Én még sose láttam, pedig sokat legóztam...

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2011.12.14. 09:23:21

@Vektorigo: WOW! Köszönjük! És most eszembe jutott az, hogy "kicsinek látszol innen".
süti beállítások módosítása