Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Menórák gyerekeknek

2011.12.20. 18:20 szuperapu

Szerencsés naptári együttállásnak köszönhetően idén egybeesik a hanuka és a karácsony, olyannyira, hogy az első gyertyát a menórán ma este kell meggyújtani. Ennek örömére hoztam a kedves internetező gyerekeknek néhány tűzmentes készséget, hogy a hagyomány ápolása közben véletlenül se gyújtsák fel a családi lakot.

Az első igazán szép és színeiben a klasszikus vonalat képviseli, de végtelenül játékos és funkcionális. Ráadásul nem csak gyerekszobák dísze lehet az ünnepek alatt.

Forrás:pottery barn kids

A második darab sem szakít a vizuális hagyományokkal, de a teljes hanuka készlet már inkább hajaz egy gyerekjátékra. És tulajdonképpen az is...

Forrás: Amazon.com

Ha már gyerekjáték akkor a következő menóra puzzle megkerülhetetlen. Szerintem nagyon ötletes és ugyanakkor a hagyományt is játékosan adagolja.

Forrás: My Israeli Gift

Az utolsó darab egy míves és modern fa szépség. Egyszerű és elegáns, megkockáztatnám azt is hogy inkább felnőtt darab, de a tűzbiztonság kategóriáját körbejárva mégis ide került.

Forrás: Etsy.com

Szólj hozzá!

Címkék: játék kiegészítő gyerek ünnep gyerekszoba hellókarácsony etsy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr963478510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása