Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kakaóbakeksz

2012.01.03. 16:38 zaphodbb

A kakaóbakeksz alapkellék reggelente. Igaz, kicsit gusztusmentes, ahogy mállik szét és beleesik a kakaóba és utána kanállal kell kiturkálni. Sose értettem a kisebbik lányomat, aki mindenképp mártogatni akar, ám amint előfordul az előbb felvázolt eset, miszerint kakaóba szétázott keksz bele, kanállal kihalász, azonnal közli, hogy innentől ő márpedig nem iszik morzsás kakaót, ugye nem gondoltam komolyan. Ilyenkor őszülök pár hajszálat és új relaxációs technikákat kezdek gyakorolni.

A mártogatásra - azaz annak elhagyására - nem megoldás, de a kakaó/tea/kávé mellé keksz tárolására igen, ez az alant látható, csésze szélére akasztható kis tartó avagy keksztáska. Nálunk ez mínusz két tányért jelentene reggelente, ami tekintve a mosogatóban estére felhalmozódó mosatlan edények mennyiségét, jelentős segítség lenne.

Forrás: design3000.de

3 komment

Címkék: design gyerek kreativ étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr503516444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Schusy 2012.01.03. 18:24:02

Na neeee, hogy a kekszes tányért macerás elmosni :D És akkor ezt???

A lányod mártogasson kiflit, kalácsot, az annyira nem esik szét és isteni :)))))) Én is mártogatok :)

zaphodbb · http://gyermekszoba.blog.hu 2012.01.03. 18:36:51

@Schusy: nem maceras, foleg, hogy mosogatogep mossa el:)) en csak a mennyisegre irtam, de persze csak viccelodesnek van szanva:) a lanyzo meg martogat mindent, nincs abban hiba :))
süti beállítások módosítása