Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ecsetek kicsit másképp

2012.01.05. 08:18 felhasznalo

Festeni bármivel lehet, tudja ezt minden gyerek, aki tenyerelt már a festékbe, esetleg tappancsnyomokat hagyott hátra egy nagy papírlapon, netán nem általlott az orrát nyomni a színes kulimászba. Festeni lehet újságpapírral, szivaccsal, hajjal, ronggyal, szóval a lehetőségek ez esetben valóban végtelenek.

És persze, lehet ecsettel is, csak kicsit unalmas. Bár ha CuldeSac, a valenciai designer ecsetei kerülnének a kölkök kezébe, lehet, hogy megmenekülnének a tenyerek és talpak, ruhák és magazinok. Mert ezekkel az ecsetekkel remekül lehet festeni, kicsit másképp. Papírra, falra, bármire. Nekem a körzős a kedvencem, kár, hogy nem állítható.

Forrás: CuldeSac

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő gyerek művészet csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr513518654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása