Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Etsy.com - Ukulele-őrület

2012.01.10. 14:19 felhasznalo

Szeretjük az ukuleléket, mert olyan kis ölelgetni valóan simulnak az ember kezébe. És mivel méretük miatt kényelmesen elférnek a gyerekmancsokban is, kezdhetjük ezzel a kölök rocksztárrá nevelését - főleg, ha nem textilből készült ukulelét adunk neki, hanem húrokkal ellátott verziót. Hogy mennyire univerzális, azt mi sem mutatja jobban, minthogy egyik legjobb barátnőm is ukulelét kapott születésnapjára, és nem volt hajlandó kiengedni a kezéből egész este. Úgyhogy ezt a posztot most Verocskának küldöm sok szeretettel - többek között persze, mert olyan hangszereket fogtok látni, hogy még.

A Celentano Woodworks - már a nevén is behaltam - Etsy boltjában ugyanis őrületes ukulelék kelletik magukat. Nem mondom, hogy feltétlenül szépek és ízlésesek, de poénosnak mindenképp poénosak. Mondjuk, tartok tőle, hogy hosszú távon gutaütést kapnék, ha a gyerek a kezébe kaparintana egyet közülük.

És persze, az ukulelékben nem merül ki a kínálat, hiszen választhatunk mandolint vagy gitárt is. Hasonló formákkal ellátva.

Forrás: Etsy.com - Celentano Woodworks

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek művészet hangszer etsy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr433532621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása