Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Hinta és szék

2012.01.12. 08:08 szuperapu

Egy egészséges kiskorú bármiből játékot kreál, és bármelyik bútordarabot képes játszótéri elemként használni. Ez szerintem semmiféle bizonyítást nem igényel, ez axióma, mióta a világ a világ. De mi van, ha egy egyszerű széket keresztezünk egy kerti hintával? A kérdés jó, ráadásul empirikus módon megválaszolható, hisz Florent Coirier a nantes-i születésű fiatal lengyel-francia designer karosszéke ezen vezérfonal mentén készült el.

Mindamellett a festett alumínium vázra poliészter kötéllel rögzített, tömör tölgyfa ülőlap a maga egyszerűségében szép, bár már annyira puritán, hogy ránézésre is töri a hátsómat. De legalább nem tölt benne annyi időt benne a gyerek, mint a forgós-hidraulikus bőrfotelben.

Forrás: Florent Coirier

4 komment

Címkék: design játék gyerek szülő szék hinta

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr563534580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

létezőnick 2012.01.12. 09:25:19

es az ulofelulet minden mozdulatra hozzautodik a szek labahoz?
Azon tul, hogy idegesito lehet a hang, jo lehet ha az ember ujja veletlenul a ketto koze teved...
De tudom, megint en vagyok a negativ :-)u

szuperapu · http://szuperapu.blog.hu/ 2012.01.12. 09:35:27

@létezőnick: az semmi... Felfordítva a cső átszúrhatja a koponyát, a keresztmerevítők alá rakva gyereket ráülve összezúzza a mellkasát. Arról nem is beszélve, hogyha feláll, tutira leesik, és eltöri kezét, lábát. :P

(Ezentúl csak legömbölyített habszivacsból készült bútorokról írok, ígérem. :D)

létezőnick 2012.01.12. 09:55:10

eskuszom a horror resz ebben szamomra nagyon masodlagos, sot, sokadlagos.
A leginkabb az zavar, hogy fix tuti ha raul a gyerek, akkor minimum 1 oraig kopacsol meg kattog vele, ami nem kellemes hang. Az megint izgalmas kerdes (biztos ez is csak nekem) hogy a festek meddig birja a szek laban.

Igerm, ezentul mindig kommentelem azt is ha valami tetszik (abbol sokkal tobb van) mert kezdem magam kellemetlenul erezni, mint fo negativ kritikus. Pedig nem vagyok en am olyan...

Bibécske 2012.01.12. 12:43:29

Az egy dolog, hogy igazad létezőnick. Engem mondjuk az is zavar, hogy ebben mi a hinta?
Az a két centi amin mozogni tud? Mindent kitalálnak, csak pénzt tudjanak csinálni belőle. Most a sok sznob biztos megveszi és dicsekszik vele, hogy neki van.
Pedig egy kerékgumi a fára rögzítve 100000x jobb móka, mint ez.

UI: A negatív kritika is kritika.
süti beállítások módosítása