Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Etsy.com - Matrjoskák, megint

2012.01.30. 16:31 szuperapu

Rebeca Kemp aki maga az Észak-Wales-is Sketch Inc. egyszemélyben, nagyon széles spektrumú művésznő. A közös nevező talán a színes geometrikus formák iránti vonzalom amit egy csipetnyi szürrealizmussal fűszerez meg. Készít kitűzőket, karácsonyfa díszeket és festményeket, de engem a matrjoska babáival vett le a lábamról.

Ami nem csoda, hisz a blog szerkesztősége kollektíven és némi nosztalgikus felhanggal rajong ezekért az orosz származású játékokért. Ráadásul ezek az alábbi alkotások dekoratívak és modernek is egyben. Az első két kollekciót jómagam is el bírnám nézegetni a nappali dekorációjaként is akár.

Forrás: Etsy.com - Sketch Inc.

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek művészet dekor etsy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr213967777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása