Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Génszobrászat

2012.01.31. 08:33 szuperapu

Tegye fel a kezét akinek rémlik még Karl Zahn neve! Ő volt az a designer aki a Areaware berkein belül azokat a kis archaikusnak ható kis állatszobrokat kreálta, amik tároló alkalmatosságok is egyben. Nos most sem távolodott el nagyon sem a témától, sem az anyagtól. És nem is bonyolította túl a dolgot.

A legújabb állatkái is az egyszerűségükkel tüntetnek. Jobbára. S bár valóban nem jelenthetnek kihívást 3 éves kor felett ezek a háromdarabos térbeli kirakók, azért a mellékelt videó segítségével könnyen fényt deríthetünk a bennük rejlő kreatív és mosolypotenciálra. Mindamellett, hogy dekorációként ezek is tökéletes kis műalkotások. Szerintem ha gyerkőc megunja vállalható darabjai lehetnek akár a nappalinak is.

Forrás: Areaware

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr853977018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása