Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Állatok

2012.02.13. 08:58 szuperapu

Továbbra is tombolnak a mínuszok, a játszóterek is téli álmukat alusszák. A rendes játszótér-ajánlókra tavaszig várni kell, de, hogy addig is átvészeljük valahogy a szürke napokat, itt egy kis rendhagyó sorozat. Nem teljesen uniós szabvány, mivelhogy japán, viszont pofás és színes.

Persze én sem igazán látok benne szórakozási potenciált, azon kívül, hogy rájuk lehet mászni és közben gyönyörködtetik a szemet. Anyaguk ránézésre műkő, de nem annyira kemény, sőt, törékeny. De legalábbis a kék mókus fülén látható, hogy a ninjáknak nem áll ellen. Vagy a tisztelettudó szigetországban is vannak vandálok, avagy állatok...

Forrás: henks on flickr

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek művészet játszótér

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr204099573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása