Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Gyümölcsözön

2012.02.13. 12:19 Cyr

Ha valahogy rá tudnám venni C. jelű Vadat, hogy némi nyers gyümölcsöt és zöldséget is tunkoljon magába, ne csak a lekvárokkal szemezzen, becsszó' azonmód nyilvánosan csűrdöngölnék, bárhogy is kelljen azt járni.

Jelenleg azonban a bottal - se - piszkálás stádiumában vagyunk, immáron másfél éve, amiből békés eszközökkel kimozdítani fent monogrammált kölköt a világért sem lehet.

Mindez persze most már nem frusztrál nulla-huszonnégyben, tárolok én arra megfelelő mennyiségű más bosszankodni-valót, csupán a Little Fruits kézzel készült, élethű gyümölcseit-zöldségeit nézegetve hasított belém. No meg az, hogy: majd' megveszek egy kis fáról szedett sárgabarackért.

Az utolsó kép természetesen zaphodbb kolleginát illeti: csak aztán a baglyot ne tartsa az almával együtt csokiszökőkút alá...

Forrás: Little-fruits

1 komment

Címkék: design játék gyerek textil gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr554100972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

t3v, az okostojas · http://okostojas.blog.hu/ 2012.02.13. 21:55:46

ikea duktig sorozat? olcsóbb és a káposzta levelei tépőzárasak.
www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/10185748/
süti beállítások módosítása