Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Mikor lesz már tavasz?

2012.02.13. 16:05 zaphodbb

Legyen már tavasz! Elég volt a hóból, hidegből, kabátból, vacogásból és nagypaplanból. Most már jöjjön a napsütés és a kertben futkározás. Már akinek van kertje. Persze a saját 3 négyzetméteres erkélyem nem veszi el a kedvemet attól, hogy rácsodálkozzak ezekre a gyerekeknek kitalált, biztonságos és design szempontból impozáns kerti eszközökre.

Hogy mi-mire való, ne is kérdezzétek, az egyikkel ásni lehet, ez szinte majdnem biztos, a másikkal pedig metszeni a kis faágakat talán. De mivel úgy néznek ki, mintha a Star Trekből érkezett fegyverek és/vagy kommunikációs eszközök lennének, így biztosra nem mondhatok semmit.

Ha csak dekorációnak fogadjuk be a kertbe őket, már akkor is jól jártunk, ám én azért bízom a gyerekekben, hogy sokkal nagyobb fantáziával vannak ellátva, mint én és mindegyiknek megtalálják a funkcióját egy jó kis családi kertészkedés folyamán.

Forrás: Yanko Design 

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő gyerek praktikus kert házimunka dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr24072852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása