Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Akár a szobrászok

2012.02.16. 19:05 Cyr

A francia származású, jóvágású képzőművész, Patrick Martinez kirakósa nem csak a LEGO-n nevelkedett gyerekeket szegezheti hosszú időre étlen-szomjan a nappali padlójához.

A csemeték szobrászhajlamú - a LEGO-t csupán halk, anyázós éjszakai belelépésre használó -, felmenői is megtalálhatják a LINX névre hallgató konstrukciós játékban a kellő kihívást. Megjegyzem, az elkészült óriás-alkotásban még az esetleges sznob látogatók sem lelhetnek kifogásolni valót, ha teszem azt, a nappali sarkában pillantják meg a művet.

Érdemes is lehet felkészülni ilyen esetekre, méghozzá a következőképpen: hanyagul az elkészült műre támaszkodva, faarccal dobjuk be néhány jól hangzó designer nevét. Arra azért persze vigyázzunk, hogy ne dőljön össze alattunk az alkotás: ez esetben ugyanis nem mi, hanem a kaján rokonság röhögi majd könnyesre magát.

 

Forrás: Kickstarter

3 komment

Címkék: design játék kiegészítő művészet dekor építő

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr344116705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Skandináv Dizájn 2012.02.16. 19:51:48

Nem is rossz, az biztos, hogy egy "pár órára" le lehet vele kötni a gyerekeket.

létezőnick 2012.02.16. 23:18:08

kicsit babilon utánérzetem van, csak a lukacsos golyókat összekötő elemekre cserélték.
Azzal nagyon szerettem játszani régen, csak sosem volt belőle annyi, hogy ilyen gyönyörűségeket építsek belőle.

létezőnick 2012.02.16. 23:20:26

Rákerestem, gondoltam nosztalgiázok és kiderült, hogy ma is árulják :)
Veszek is a fiatalembernek!

www.regiojatek.hu/data/regio_images/normal/14027_0.jpg
süti beállítások módosítása