Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ágy esti mesékhez

2012.03.05. 14:24 felhasznalo

Azt gondoltam, annál jobb gyerekkel nem is történhet, ha anyja vagy apja esténként bekucorodik vele az ágyába néhány mese erejéig. Mindegy, hogy könyvből olvasott vagy fejből mondott, netán együtt kitalált meséről van szó, a gyereknek fontos ez a negyed-fél óra, ami csak az övé, senki másé. De tévedtem, történhet.

Ha olyan ágyban történik az esti mese olvasása, mint a Ridder & Clown Bedtimestories gyermekágya, ami nemcsak alváshoz tökéletes, de az esti mese minél mélyebb megélését is segíti. Oly módon, hogy a segítségével eljátszhatóvá válik a mese - például  a bábszínházként szolgáló ablakon keresztül bármilyen bábbal, amelyek elérhető közelségben tarthatók az ágy zsebeiben. Az ágyhoz baldachin is jár, amellyel tetszés szerint kuckósítható a bútor, de egyben matracként is szolgálhat, ha jobban esik a földön fekve, egymáshoz bújva elmerülni a fantázia világában. Annyira zseniális mind funkciójában, mind kivitelezésben, hogy nálunk is simán elférne.

Forrás: Ridder & Clown

2 komment

Címkék: design játék gyerek alvás kreativ ágy csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr854289638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ékszíj 2012.03.06. 08:23:20

Nagyon jól néz ki, biztos imádják a kicsik!
süti beállítások módosítása