Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Tojás vagy bagoly?

2012.04.02. 16:27 zaphodbb

Közeledik a húsvét, mindenki felvásárolta már reméljük az összes tojást a bevásárló központokban. Van egy olyan sejtésem, hogy már most el vagyok késve a sonka beszerzésével, de ezt minden évben el szoktam játszani, úgyhogy inkább már eleve úgy indulok neki, hogy majd anyukámnál úgyis lesz.

Az alant látható baglyok - bármennyire meglepő - húsvéti baglyok reggelire. Szó szerint zabálnivalók és ahogy nézem, elég egyszerű is lehet összehozni őket. Egy kevés répa, olívabogyó és némi (tojás)krém, és máris kész a kisbagoly, aminek egy nagy harapással máris lerághatjuk a fejét.

Forrás: Savoring Time in the Kitchen

1 komment

Címkék: húsvét ünnep étkezés dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr594354302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.04.02. 21:18:39

Nagyon komolyak :). Nálunk a retek-egér dívik, de lehet hogy poénból készítek egy-két ehhez hasonló baglyot is :D
süti beállítások módosítása