Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Cső, járgányok!

2012.04.13. 08:33 felhasznalo

És Oscar Diaznak is emelem a kalapom, zseniális egy ember, készített már extravagáns faldekort, és most egy sor remek kis játékjárgányt. Csőjárgányokat. Ismét zseniálisakat, Tube Toys néven. Merthogy a járgányok nemcsak némi kézügyességre késztetik a gyerekeket, de a környezettudatos szemléletmódot is mélyebbre plántálják bennük.

Merthogy a járgányok alkatrészeit rejtő kartoncső nem pusztán csomagolás, hanem tulajdonképpen a járgány lelke, azaz a teste. És így rögvest egyszer újrahasznosít a ded, de ha ez még nem elég, hát az összes hozzávaló már reciklált vagy újrahasznosítható anyagból készült. És van itt minden, ami egy fiú vágya lehet: autó, vonat, traktor és tűzoltóautó is.

Forrás: Oscar Diaz

1 komment

Címkék: design játék gyerek jármű öko recycle sk csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr534396327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.04.13. 15:50:38

szuper darabok :)
süti beállítások módosítása