Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ehető bútorok

2012.04.17. 17:58 szuperapu

Ryosuke Fukusada és Rui Pereira keresztezte a gofrisütőt a bútorgyárak fröccsöntő részlegével, és az eredményt a babaszobák, illetve azok kicsi tulajdonosaiknak a szolgálatába állította. A Sapore dei Mobili segítségével ugyanis - mint az elnevezés is sugallja -, egy nappali berendezését gyárthatjuk le, mondhatni egy mozdulattal, muffin tésztából. És a dekorálást ezúttal nem lakberendezőként, hanem cukrászként lehet tökéletesíteni, játszva...

Persze tudom, hogy az étel nem játék, de akkor is kell egy ilyen!

cake01.jpg

cake03.jpg

 

cake04.jpg

cake02.jpg

 

Forrás: Sapore dei Mobili

2 komment

Címkék: design játék konyha gép étkezés csecsebecse kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr984456616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

létezőnick 2012.04.17. 21:40:19

Énisénis!

És jól látom, h ez nem elektromos? A fa nyeléből ítélve nem is sütőbe való.
Talán gázrózsa fölé? A hasonló "öregek" mint én, még emlékezhetnek a gázrózsára helyeztető kenyérpirítóra. Ez valami olyasmi lehet?

Mindenesetre zseniális ötlet!

2012.04.17. 22:24:37

"Mit kérsz ebédre?" "Széklábat" Feltettem a listámra :)
süti beállítások módosítása