Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szemrevaló gengszterek

2012.04.18. 09:05 felhasznalo

Ha a gyereknek szemüveg kell, mert van ilyen, érdemes átgondolni, milyet kap, mert a kölkök még ma is előszeretettel pécézik ki maguknak okulárés társaikat céltáblaként. A Very French Gangsters szemüveg kollekciójában tutira talál olyan keretet a megszorult szülő, aminek viselése talán nem hozza rossz helyzetbe a csemetét, és elég strapabíró is ahhoz, hogy kibírja mindazt, aminek egy gyerek aláveti. Divatosak, stílusosak, jópofák, és mindent tudnak, amit a gyerekeknek szánt szemüvegkereteknek tudniuk kell.

Arról nem is beszélve, hogy még napszemüvegeik is vannak, amit főleg a kék szemű gyerekek szüleinek figyelmébe ajánlanék a nyárra.

Forrás: Very French Gangsters

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő gyerek egészség csecsebecse gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr924456219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása