Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Newson és a hintaló

2012.04.25. 08:38 felhasznalo

Marc Newson neve már nem először bukkan fel a blogon: először egy cumisüvegbarát edényszárítójáról írtunk, tavaly pedig a Flintstone stílusú emeletes ágyáról, amelyet a milánói Design Héten mutatott be. És mivel Newson manapság a design egyik legismertebb és legbefolyásosabb fenegyereke, ezért nem múlhat el Milánóban Design Hét nélküle, így múlt héten ismét egy remekbe szabott tárgyat mutatott be.

Ezúttal az általunk is nagyra becsült Magisnak tervezett egy hintalovat. De még milyet. Álomparipát. Olyasfélét, amilyenek a cirkusz és a vurstli letűnt korában libbentek körbe-körbe hátukon a finom öltözetű urakkal-hölgyekkel és gyerekekkel. Csupán a kecses lábak hiányoznak. De épp ezért abban biztos vagyok, hogy extrán biztonságos egy ló ez - becsületes nevén Rocky -, mert fix talapzattal és mobil felsőrésszel szerelték fel, vagyis vélhetően borulásmentes. Kéne is belőle egy ménesre való, ha az árát is elfogadhatónak találnám - de félek tőle, nem én vagyok a célközönség. És nem is az én gyerekem.

Forrás: Marc Newson

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek hintaló csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr174471637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása