Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Barátságos lengyelek

2012.05.08. 08:38 felhasznalo

Van az a polak-wengeres mondás, miszerint barátok vagyunk, együtt sírunk és borozunk, és hát istenbizony nyitnék egy üveg bort a Protein Design munkatársainak a barátság jegyében, annyira jó cuccokat csinálnak. Csupa színes-szagos, vidám, mókás kisbútort, kiegészítőt, amivel telis-tele lehetne tömni a gyerekszobát.

Itt van példának okáért a Pleciuga pad, amely egyben játéktároló is, és még kerekeken mozgatható is. Hogy azon már ne is rugózzak, mennyire nagyszerű, hogy az alapanyaga csupa kidobásra ítélt magazin! Vagy a Recik rajzasztal szett padokkal, amelyek az alkotás szabadságát adják meg a gyereknek - a szülő aggodalmaskodása nélkül. És mennyire helyes a Pleciaki ülőke is, ami padlópárnának és ismételten tárolónak is használható, multifunkci darab. Vagy a She lámpák, amelyek asszonyos lámpabúrájából valamiféle megnyugtató biztonságérzet áradhat éjjelente a gyerek felé.

Érdemes körbenézni alaposabban is a weboldalukon. Mert tutira barátságos lengyelek ezek a fickók a Proteinnél.

Forrás: Protein Design

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő gyerek asztal lámpa pad tárolás kollekció gyerekszoba kisbútor ülőke

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr344469672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása