Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Régi idők uzsonnái

2012.05.08. 14:47 felhasznalo

A gyerek első szülinapjára kapott egy, a Belle & Boo uzsonnás dobozaihoz hasonló dobozkát. Részemről azóta is szakadatlan szerelem - de a gyerek is odavan érte. Mondjuk, nem csoda. Hiszen a bádogban, mint anyagban is van valami egészen érthetetlen módon szeretnivaló. És még festett is, egész életkép látható rajta.

Akárcsak a Belle & Boo dobozokon, amelyek nagy erőssége szintén a dekorációjuk: igazi vintázs beütésű, békebeli darabok, olyan meleg nyári délután illatúak, akár a kalózhajósra, akár a teadélutánosra esik a tekintetünk. Biztos jól is esik belőle a szendvics, az alma meg anya süteménye. Kár, hogy ma már a legtöbb iskolás műanyag uzsonnás dobozt használ, nem?

Forrás: Belle & Boo

2 komment

Címkék: kiegészítő táska gyerek tárolás úton étkezés csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr994495228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

muzsa 2014.07.15. 22:53:03

ezt hol kap a gyerek (anyja)? :)

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2014.08.11. 10:40:18

@muzsa: Képek alatt, a forrásban megadott linken érdemes próbálkozni.
süti beállítások módosítása