Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kockásított csicsergők

2012.05.14. 15:26 felhasznalo

Van az úgy, hogy a legózásból sosem nő ki az ember, nincs ebben semmi rossz, olyan ez, mint a kötés vagy a horgolás, neadjisten keresztszemezés, kikapcsol és elnyugtat. DeTomaso Pantera is így van ezzel, lelkesen építget ezt-azt a műanyag kockákból, nem is akármilyen kreativitással és ügyességgel.

Most például a brit madárvilágnak szentelt egy sorozatot, így kockásította a csicsergő madarakat, nem kevés munkaórát és ötletet beleölve egy-egy tollas megépítésébe. A végeredmény viszont megérte a dolgot: fantasztikusak lettek a madárkák - nekem naná, hogy a vörösbegy és a jégmadár a kedvencem -, ráadásul úgy terjed hírük a neten, mint a futótűz, úgyhogy simán lehet, hogy ebből még madárvédelmi hullám is lesz.

Forrás: MOCpages és Flickr

1 komment

Címkék: design lego művészet csecsebecse építő

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr604507742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása