Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Textilbe szőtt mesék

2012.05.16. 16:33 felhasznalo

Régi nagy kedvencem az Oilily, ők aztán nem félnek a színektől és a mintáktól és azok keverésétől! De nem ám! Az Oilily ruhái szinte mindig túldíszítettek, túlmintázottak és vibrálóan, tüzesen színesek. A 2012-es Once Upon a Time kollekció azonban mintha egy kicsit más csapásirányt jelölt volna ki. Nem sokkal, de mégiscsak egy új irányvonalat.

Itt ugyanis a ruhák nem annyira túlzóak, forma és színkavalkáddal lázadók, mint az eddigi kollekcióik. Kicsit visszafogottabbak - de tényleg, aki nem hisz nekem, az nézze meg a régebbi kollekciókat! És mégis zabálnám az összeset.

Mert ezeken a darabokon, ahogy azt a kollekció neve is sugallja, egy egész mesevilág kel életre. Pontosabban hol a ruha anyagán elevenednek meg a mesék, hol pedig a viselője változik át egy-egy mese hősévé. Mindegy is, mesés cuccok ezek egytől-egyig, függetlenül attól, hogy grafikus, retró mintás vagy romantikusabb díszítéssel látták el őket. Igazi, gyerekekre való ruhák - és az utolsó fotó gegje a hétmérföldes csizmával és a azzal a nagyra nőtt -növesztett - nózival pedig már tényleg fülig tolta a számat kétoldalt.

Forrás: Oilily

1 komment

Címkék: tavasz gyerek ruha nyár kollekció csecsebecse gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr344519599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AnnaPanni 2012.05.16. 18:31:38

Ó szerelembe estem. Egy gombás hátizsákot ide nekem, de izibe ;)
süti beállítások módosítása