Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szép és okos

2012.05.18. 19:15 szuperapu

A Hanoi Torony típusú rakosgató/építő játékok is örök darabjai a mindenkori gyerekszobáknak. Végtelenül egyszerű játékok, amik nagy hatékonysággal kötik le a legizgágább kiskorúakat is, miközben hasonló intenzitással fejlesztik a motorikus képességeiket. A Gween Toys csapata dobott az eredeti koncepcióhoz még ezt-azt, az eredmény pedig több, mint pofás.

Ezek játékok ugyanis nem csak tetszetősebbek lettek a formavilág felturbózásával, de a fentebb emlegetett készségfejlesztés mellett a 2-5 évesek játszva ismerkedhetnek a színekkel, betűkkel, és a számokkal. De persze egyéb lehetőségeket is találhatnak a kis felhasználók és szüleik. A gombás készlet például - az általam oly sokat emlegetett - dekorációs célra is tökéletesen megfelel...

alfinx2.jpg

alfinx1.jpg

zarafu2.jpg

zarafu1.jpg

picazee2.jpg

picazee1.jpg

gusto2.jpg

gusto1.jpg

gwomies1.jpg

gwomies2.jpg

Forrás: Gween Toys

Szólj hozzá!

Címkék: design játék dekor csecsebecse építő

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr224524276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása