Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Gyerek a konyhában

2012.05.24. 09:07 zaphodbb

A gyerekeket leginkább távol akarjuk tartani a konyhától egy bizonyos életkor alatt, mert levágott végtagokat vizionálunk szerteszét, ha közelébe mennek a nagykésnek vagy a krumplihámozónak. Jó, ha nem is végtagok hevernek képzeletünkben a konyha kövén, akkor is, kis vágásokkal úsznák meg jó eséllyel a konyhai közreműködést.

Josef Bentzen és Charlotte Skak épp ezért találták ki ezeket a konyhai gyerek eszközöket, hogy bátran segíthessenek a kisebbek is anyának a főzésben anélkül, hogy életük veszélyben forogna. Vagy legalábbis a kisujjuk körme. Nem mellesleg mostantól mondhatnánk a kölöknek azt, ha meg akarja velünk hámoztatni az almát, hogy vegye a saját kezébe a sorsát és hámozzon, szeleteljen, reszeljen ő maga.

Forrás: Josef Bentzen

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő gyerek konyha étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr264542401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása