Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Vonalzó banditáknak

2012.06.01. 13:59 szuperapu

Tegye fel a kezét aki nem lövöldözött tanórákon papírgalacsint, befőttes gumit és egyéb alkalmi munícióvá nemesülő kommunális hulladéknak tekinthető apróságot a közoktatásban eltöltött évei alatt! Hát nem sok kezet látok... Sebastian Bergne londoni designer se tette fel a kezét hanem inkább elfoglalta azt az alábbi készség megtervezésével, amiért valószínűleg hálás lesz az utókor. Vagy legalábbis az a fele amelyik a vonalzó mókásabbik felén helyezkedik el.

A műanyag természettudományos segédeszközt ugyanis úgy értelmezte át, hogy eredeti funkciója mellett lőfegyverré alakítható. Ami a befőttes gumit célzottan segít rövid úton célba juttatni. Iskolai banditáknak kötelező darab. De csak tarkóra szabad vele célozni, kedves internetező gyerekek, a másik szemét kilőni nem ér..!

timthumb.php.jpg

bandit-ruler02.jpg

bandit-ruler03.jpg

Forrás: Sebastian Bergne

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő gyerek iskola

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr94559295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása