Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Hinta hiperminimálban

2012.06.08. 11:10 felhasznalo

Ennél egyszerűbb nem is lehetne. Ha akarnánk, akkor sem. Mondjuk, hogy mennyire biztonságos, az más kérdés, de a kölkök a játszótéren is tojnak a biztonságra meg a szülők fejére, és juszt is, dafke állva hintáznak, ha kedvük szottyan rá. Márpedig szottyan.

Akkor meg akár ez is lehetne a lábuk alatt, mert miért ne? A Chevalier Masson Hook hintája tulajdonképpen egy egyszerű kötél, kampós végekkel, amelynek hossza állítható és akár kültéren, akár beltéren használható, ergo igen könnyen szállítható. A színe meg király. Nekem kéne. A gyereknek esélye sem lenne ráállni.

Forrás: Chevalier Masson

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek játszótér kert úton hinta csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr444573304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása