Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Hajbavalók a varródobozból

2012.06.15. 16:27 felhasznalo

Egyszerű, de remek ötletet találtam a Moodkids-en, ráadásul én nem egy olyan gyereket ismerek, aki igencsak bele van bolondulva a gombokba. Érthető is, a gombok olyan kis szeretni való tárgyak, a maguk kis gömbölyűségével, sima felületükkel, élénk színeikkel és takaros kis lyukacskáikkal mindig jó rájuk nézni.

Szóval, kerítsünk néhány szemrevaló gombot a varródobozból, tűt és cérnát és a legegyszerűbb, drogériákban kapható hajgumicsomagot, és kövessük az alábbi képes útmutatót: a gumit fűzzük át a négylyukú gomb két likán, majd rögzítsük, aztán a maradék két lyukon át varrjuk rá a kisebb gombokat. És kész!

gombhajgumi.jpg

Forrás: Moodkids

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: kiegészítő gyerek lány kreativ idea sk csecsebecse gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr404590680

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Hideg cselszövése - részlet 2012.06.18. 07:16:06

Hangos meserészlet az írónő előadásában. Szólj hozzá, mond el véleményed! Részlet "A Hideg cselszövése" című mesekönyvből az írónő előad&

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása