Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

p_a_l_a_c_s_i_n_t_a

2012.07.02. 16:15 Matty

Mint bizonyára tudjátok, angolszász országokban nagy keletje van a reggeli palacsintának - akár figurális formában is -, méghozzá juharsziruppal. Mivel a helyesírás közel sem örvend hasonló népszerűségnek - legalábbis a nagy víz túloldalán -, praktikus lehet nekik valamilyen módon motiválni az éhes csemetét.

A feladat a következő: rávenni gyermekünket, hogy rakja ki magának a reggelit, tízórait, jambikus pentametert, diszkrepanciát, neoreneszánsz. Ha az utódot odaengeditek a forró serpenyőhöz, fokozottan ügyeljetek a balesetveszély elkerülésére! Eszem ágában sincs receptet mellékelni nektek. Sőt, ilyet a Béhance oldalán sem találtok, ellenben a NoSalty weblapján bőven.

Ha bárki kedvet érez magában, hogy verset írjon, esetleg kedvenc blogja címét kisüsse nekünk, a Facebook-ra vagy ide, a kommentekhez linkként feltöltheti alkotásainak képét. Fényképezzetek, mielőtt a család felfalná a szavakat!

palacsinta1.jpg

palacsinta2.jpg

Forrás: Behance

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek konyha szülő étkezés sk tálalás

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr114623331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása