Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Noé bölcsője

2012.07.13. 08:42 felhasznalo

Már megint megosztó lesz, amit mutatok, de sebaj. Mert nekem nagyon tetszik Van Joost csodás, kézzel készített fabölcsője, amit Joost van Veldhuizen a saját farmján alakít ki ilyen szépségesre Hollandiában. Persze, lehet mondani, hogy jaj szegény gyerek, ki se lát belőle, de azért azt vegyük figyelembe, hogy a bölcsőnyi méretű babák legkevésbé sem oldalirányba akarnak nézelődni, jól elvannak ők azzal, ha azt látják, ami felettük van.

Márpedig Van Joost Noah elnevezésű és valóban bárkára emlékeztető formájú bölcsője akár a kertben, egy árnyékos fa ágára is felfüggeszthető a gyerekszoba plafonja helyett: ily módon a gyerek alaposan elmélyülhet a felette lengedező levelek mozgásában. Nem mellesleg pedig ez a bölcső remekül segít abban is, hogy a baba átvészelje a nyári - ha nem is negyvennapos, de akár két hétig is eltartó - kánikulai napjait.

vanjoost1.jpg

vanjoost2.jpg

vanjoost3.jpg

vanjoost4.jpg

Forrás: Van Joost

3 komment

Címkék: design gyerek alvás baba kert bölcső

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr564647198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

L.A. · http://blog.fuggoagy.hu 2012.07.14. 21:29:09

@Hajnalom: az alja nem látszik jól.
azt remélem, ott van rögzítve a kötél :)

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2012.07.16. 09:56:21

@Hajnalom: @L.A.: Szerintem is rögzítve van az, ilyen gondos kidolgozás mellett kétlem, hogy pont erre nem figyeltek volna...
süti beállítások módosítása