Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Játékos zsebóra

2012.07.16. 08:33 felhasznalo

Bár alapvetően nem vagyok egy órahordós típus - idegesít, hogy a csuklómon van -, kamaszkoromban odavoltam a zsebórákért. Mert az besüllyeszthető a zsebbe, meg egyébként is, nagyon menőnek gondoltam. Na jó, most is annak gondolom. Mathieu Lehannueur sokoldalú és roppant játékos zsebórája így aztán könnyedén lett befutó nálam.

A Take Time! elasztikus szilikonpánttal készül, mint oly sok manapság divatos társa, mégis teljesen más, mint a trendi órák. Ez a darab ugyanis egy hurkos végű pánttal rendelkezik, amit így aztán simán ráerősíthetünk az övünkre-mellényünkre, de akár a táskánkra, a bringánk kormányára és csuklónkra is, karóra gyanánt. És még pörgethetjük is, vagy parittyaként is bevethető. Mindezt rengeteg színben. Nem vagyok már kamasz, de kéne.

taketime1.jpg

taketime2.jpg

taketime3.jpg

Forrás: Mathieu Lehanneur

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek gép kamasz csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr124648373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása