Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Bárszék kicsiknek

2012.07.18. 14:16 szuperapu

Nem győzöm hangsúlyozni - úgy élőszóban, mint írásban - a kocsma mint szocializációs színtér jelentőségét, de ezzel valószínűleg nyitott ajtókat döngetek, látva például az alábbi gyönyörű kollekciót. Más apukáknak, jelesül a bloom csapatát alkotó négy tervezőnek is eszébe jutott a fenti gondolatmenet alapján, hogy nem lehet elég korán kezdeni az ismerkedést a bárpulttal. Össze is dobták az alábbi gyönyörű készséget, ami egy sci-fi-be illő minden igény kielégítő bárszékre hajaz, bébi kivitelben.

Illetve bébi/kisgyerek/gyerek kivitelben. Merthogy a kiegészítők, ülésbetétek, hevederek és a hidraulikusan állítható magasságnak köszönhetően éveken át szolgálhatja a kölök kényelmes étkezését vagy iszogatását. 3 pozícióban dönthető, 360 fokban forgatható és természetesen gurul. Választható a huzat színe és limitált példányszámban metálfényben is rendelhető. Kényelmes, biztonságos és nem olcsó. Ellenben elegáns.

6.jpg

6.jpg

6.jpg

6.jpg

6.jpg

6.jpg

Forrás: bloom

2 komment

Címkék: design biztonság gyerek konyha étkezés etetőszék kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr454664167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Purell 2012.07.19. 09:53:00

És csak 109.000 froncsi. Minek?

Avril35 (törölt) 2013.06.20. 16:36:07

Annak akinek 500 milliós, liftes háza van, és a konyhabútora 10 milla volt, egzotikus tikpadlóhoz nem illik az ÁJKIÁS...(Ikea)
süti beállítások módosítása