Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Bizarr mementó kismamáknak

2012.08.14. 08:38 felhasznalo

Úgy látszik, mostanában valamiért meg-megakad a szemem a terhességgel kapcsolatos dolgokon, ki tudja, miért. Így jártam a következő abszurd szolgáltatással is, amelynek lényege: háromdimenziós emléket állítani a mama méhében fejlődő magzatocskáról. A dologhoz nem is kell más, mint egy MRI készülék, egy terhes kismama, egy megbízás a japán Fasotecnek és egy 3D nyomtató.

Az eredmény pedig a következő: a baba háromdimenziós, bizarr kis szobrocskája a mama méhének áttetsző lenyomatával együtt, az együtt töltött kilenc hónap mementójaként, díszdobozos csomagolásban. Hogy aztán később a ded mit fog szólni hozzá, ne kérdezze senki, szerintem azért jobb, ha úgy 4-5 év múlva a fiók mélyére süllyesztődik a dobozka hirtelen.

magzatszobor1.jpg

magzatszobor2.jpg

Ha valakinek nem lenne elég a sok filmfelvétel és fotó a hasában rejtőző gyerekről, hát lelke rajta, uszkve 820 angol fontnak megfelelő összegért neki is lehet otthon saját lenyomata méhéről és annak gyümölcséről. De azért szerintem ez is van annyira durva, mint az egyszeri placi-maci - vagyis a placentából varrott mackó.

Forrás: Fasotec és nlab

4 komment

Címkék: anya terhesség kismama ajándék baba abszurdisztán

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr964710471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Captain Caveman 2012.08.14. 11:59:14

Minden szarra van hülye aki meg veszi...

mirx 2012.08.14. 12:12:07

ennél már csak az a trend gusztustalanabb, amikor gipszből kiöntik a terhes hasat, utána mindenféle cuccal összepingálják, és vendégségben eme művészi, a nappali főfalára akasztott installációt kell bámulni, meg dicsérni, hogy jaj de szép.

ergerberger 2012.08.14. 12:23:30

Akkor neked a fénykép is bizarr, ugye?
Mert ellopja a lelkedet?

Ez miért fáj neked jobban, mint egy fénykép?
Vagy undorodsz a saját gyerekedtől?

vittore akit kitiltottak 2012.08.14. 12:39:17

Tényleg nem értem, hogy mi ebben a gáz? Max az ára.
süti beállítások módosítása