Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Japán minimál

2012.09.06. 14:40 szuperapu

Nem vagyok a távolkeleti kultúra nagy rajongója, de ami manapság Japánból érkezik design témakörében az optikai kábeleknek hála, az kissé árnyalja a képet. Letisztult és egységes, ugyanakkor funkcionális produktumokat vonultatnak fel az ottani tervezők, ráadásul a minimál arrafelé nem rímmel a ridegre, így a kiskorúaknak is nyugodt szívvel ajánlhatóak.

A Buchi brand, és a mögötte álló Fumie Shibata munkái sem jelentenek kivételt. A csomagban van szék, kiskocsiként is használható tároló, dominó, készségfejlesztő kirakó/építő és kisvonat. Mindegyik fából, mindegyik minimális pasztellszínnel bolondítva, és mindegyik bájos lekerekített egyszerűséggel.

product01.jpg

product02.jpg

product03.jpg

product04.jpg

product05.jpg

product06.jpg

product07.jpg

product08.jpg

product09.jpg

product10.jpg

Forrás: Buchi

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek minimalista kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr834759216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása