Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Bögrével szépített reggelek

2012.09.25. 09:55 felhasznalo

Molnár Réka a londoni Tent-en mutatta be a Moringa márkanév alatt porcelánbögréi, amelyek engem - vessetek a mókusok elé - az óvodai bögrékre emlékeztet. Igaz, nekünk ott autós bögréink voltak és az volt a legmázlistább, aki a piros autósat kapta meg. Réka bögréinek hangulata engem simán visszarepítettek a 70-80-as évekbe - biztos a jellegzetes színhasználat és a retrós beütésű minták miatt is -, igaz, az akkoriban elképzelhetetlennek látszódott, hogy egy bögre mintája változzon.

Márpedig a Moringa bögrék ilyen csudára képesek: ha forró italt töltünk beléjük, a hő hatására megváltozik a minta. Megnőnek a gombák, vagy a levelek alól előbukkannak az addig a róka elől megbúvó madárkák. Szeretem a játékos tárgyakat, Réka bögréi pedig szerintem bármelyik csúf, szürke hétfő reggelt fel tudnák dobni!

moringa1.jpg

moringa1.jpg

moringa1.jpg

moringa1.jpg

moringa1.jpg

moringa1.jpg

Forrás: Moringa

Szólj hozzá!

Címkék: design konyha étkezés csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr54799089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása