Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Barbie-ék bizarrul

2012.09.28. 09:42 felhasznalo

Sőt, ha lehet, még bizarrabbul, mint úgy alapból. Mert hát a Die Barbie Die mozgalom lelkes híveiként nem is gondolhatnánk mást a plasztik cicababák népes családjáról. De látva Hayden Wood Living Dolls című fotósorozatát azt kell mondanom, a helyzet lehetne sokkal rosszabb! A képekről ugyanis egy olyan Barbie-nemzedék tekint le ránk két hús és vér modell és Megan Therese Squire stylist és persze, nem kevés digitális utómunka segítségével életre keltve, amelynek női tagjai szado-mazo plázacicákká, míg a Kent megjelenítő férfifigurák igazi metroszexuális feminim hímekké korcsosultak.

Engem konkrétan a Bratz babákra emlékeztetnek, amik olyanok, mintha az utcasarokról kerültek volna a boltok polcaira. Lehet, hogy Woods nemcsak a fent említett mozgalom tagja, hanem létezik hasonló a Bratz babákra is, csak nem tudunk róla?

livingdollshaydenwoods1.jpg

livingdollshaydenwoods2.jpg

livingdollshaydenwoods3.jpg

livingdollshaydenwoods4.jpg

livingdollshaydenwoods5.jpg

livingdollshaydenwoods6.jpg

livingdollshaydenwoods7.jpg

livingdollshaydenwoods8.jpg

livingdollshaydenwoods9.jpg

Forrás: Hayden Wood

2 komment

Címkék: fotó barbie művészet baba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr74807362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása