Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Dobozba zárt történetek

2012.10.16. 09:59 felhasznalo

Két testvér, Esther és Raquel - összesen hét gyerekkel - állnak a Carddies aprócska dobozai mögött. Egy egyszerű ötletből született közös vállalkozásuk: Raquel a gabonapelyhes dobozok hátoldalára kezdte rajzolni gyermekeinek kedves, ártatlan arcú figuráit, hogy lekösse a sok-sok csemetét egy borongós napon.

Azóta számtalan figurát rajzolt a két nővér - mindet kézzel -, és számtalan figurát zártak aprócska dobozkákba. A figurák mindkét oldalát kiszínezheti a gyerek, nevet adhat az alakoknak, és a saját maga által kitalált történeteket is eljátszhatja velük. Mivel a szettek hordozhatók, tökéletes útitársai lehetnek minden csemetének egy-egy hosszabb autóúton, de én bizony tuti, hogy az orvosi rendelőbe is magunkkal vinném a várakozás idejére.

carddies1.jpg

carddies2.jpg

carddies3.jpg

carddies4.jpg

Forrás: Carddies

Szólj hozzá!

Címkék: kreatív játék gyerek művészet úton

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr794849320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása