Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Nem lehet elég korán kezdeni

2012.11.13. 09:57 Amaranta Ursula

Egy Coco Chanel-nek tulajdonított mondás szerint a nők G pontja a shopping szó végén található. Talán az anyai mintának köszönhető, hogy a gyerekek is imádnak vásárolni. Bár mi, szülők, jogosan háborodunk fel a mesecsatornákon kiömlő reklámáradaton, amely a társadalom kis fogyasztó-rabszolgáivá teszi a gyerekeinket, de egy közös bevásárlás a sarki fűszeresnél talán még nem viszi az utódot a romlás útjára. Végül is tej, tojás, kenyér, zöldség minden háztartásba kell.

És miért ne lehetne ezt stílusosan intézni? Erre a célra itt ez a csodaszép, fából készült bevásárlókocsi, csinos textilkosárral, praktikus alsó polccal. Segít gyakorolni a totyogónknak az egyensúlyozást, és isteni kaland vele a bevásárlás. Már ha anya olyan lelkes, hogy elviszi magával nemcsak a gyereket, de a kosarat is a boltba. Azért arra készüljön fel a szülő, hogy hazafelé egyik kezében a csomagokat, másikban a gyereket, harmadikban a babakocsit, negyedikben a bevásárlókocsit hozza.

wooden-shopping-cart.jpeg

Forrás: Pottery Barn Kids

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr784902893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása