Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Repülő óvoda

2012.12.06. 14:56 szuperapu

Vannak gyerekek, aki fittyet hányva a szocializálódás örömteli folyamataira, nem szeretnek óvodába járni. Van, aki sír is. Nos, a grúz Rustavi város Gari Chapidze által vezetett magánóvodájának tagjai viszont csak a hazainduláskor. Mivel az igazgató úr egy a Grúz légitársaságtól kiszuperált Jak-42 repülőgéppel dobta fel az udvart és az oktatást. Ez utóbbit azzal, hogy a pilótafülkét és annak kezelőfelületét érintetlenül hagyva egy versenyképes szakma felé terelgeti az ifjúságot.

Kis üröm az örömben, hogy a havi díj mintegy 90 dollár, ami az elszegényedett ipari városban nem sokaknak elérhető. Persze az élmény megfizethetetlen...

ap01.jpg

ap01.jpg

ap01.jpg
ap04.jpg
ap01.jpg

Forrás: Straits Times

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek óvoda jármű recycle

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr994951039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása