Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Játsszunk zenét!

2012.12.07. 10:57 Bohusek

Igen, ez az, ami anno nagyon hiányzott nekem az óvodából és ezért most meghatódva tisztelgek a felháborítóan fiatal Kamil Laszuk (1987!) lengyel tervező és műve, a musicon előtt.

A kölykök ösztönös vonzódása a zenéhez - első körben a ritmushoz, hiszen már az anyaméhben ütemes szívverés közepette fejlődnek - nem véletlen. Még akkor is, ha valakit kevésbé köt le a muzsika, óvodás korban ritka a hangszerek láttán unottan hátat fordító gyerek. És tessék, most itt van egy egész gigantomán szerkezet, amin potenciális zeneszerzők csillogtathatják meg kompozíciós képességeiket.

A tervező amúgy profi bőgős, idén diplomázott Wroclaw-ban, nem csoda, hogy érzékenyen nyúlt a témához. A musicon megalkotása során szakértőket is segítségül hívott, így született meg végül a végtelenségig bővíthető eszköz, amely egyben kreativitási fokmérőként is használható az óvodás korcsoportnál. A musicon 2012-ben, talán nem csoda, elnyerte a Red Dot (Piros Pont) Díjat is. Abszolút "KELL" kategória!

file_6_small.jpg

file_2_small.jpg

file_10_small.jpg

Forrás: Kamil Laszuk

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek művészet gép

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr104950730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása