Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Testet öltött mumusok

2012.12.11. 17:30 felhasznalo

Kedvenc mumusaink mostantól nemcsak a gyerekek ruháin nézhetnek kedvesen mosolyogva a nagyvilágba – bizony, már ölelhető-csócsálható változatban is állnak utódaink rendelkezésére. Itt vannak ugyanis a Mumoo’s textillényei!

A textillények öttagú családjának tagjai mind önálló személyiséggel bírnak. Elsőként bemutatnánk Etelkát, aki ifjú és bohó, és minden rosszaságban benne van. Nekem ez durván ismerős valahonnan, csak abban az esetben a kis mumusnak nem barna csutkahaja volt, hanem szőke és göndör, és öt szem helyett csak kettővel bámult rám rendszerint nagyon ártatlanul.

mumoos1.jpg

Norbert igazi vérnyúl, de a lojális fajtából! Annyira hűséges és elkötelezett, hogy a rossz álmok nem is mennek azoknak a gyerekeknek a közelébe, akikre Norbert veti figyelő tekintetét a két nagy fogával nyomatékosítva. Ám hogy senki se nézze nyaknak ugró szörnyetegnek, azért bárki láthatja, hogy derekas szíve van.

mumoos2.jpg

Dönci, a denevér nem ennyire harcias, pedig fogazata alapján semmivel sem marad le Norbert mögött! Mivel éjszakai állat, ő lehet, hogy könnyebben bírja az éjszakázást, mint Norbert – meg mint anya és apa -, no meg ott az a fogazat is azért, így biztosra vehető, hogy Dönci határozottan és hatékonyan tud fellépni minden gyermekálmot fenyegető szörny ellen. Természetesen napközben is megbízhatunk Dönciben: támogató és illedelmes jelenlétével megnyugtató társa lehet a gyereknek az oviban is.

mumoos3.jpg

Etelka édesapja, Ödön igazi férfi – nem is csoda, hogy a lánya ennyire nőies! Öt szemével morc tekintettel bámul a világba, ugrásra készen, de azért a szája sarkában bújkáló mosolyból kitűnik: bizony a mi Ödönünk belül melegszívű és barátságos lény. Olyan, aki szívesen átölel bármikor, ha félsz, vagy ha bajod lenne.

mumoos4.jpg

A mumusok családfáján minden bizonnyal Bözsit találjuk az anyuka helyén. Bözsi és Ödön kapcsolata ugyan egyelőre nem törvényes – Ödönt, igazi férfi lévén nem lehet ám egyszerűen rávenni a házasságra -, ám Bözsit ez nem akadályozza meg abban, hogy valóban igazi, ötszemű tyúkanyó legyen. Ödön lányának, Etelkának már nincs szüksége a pátyolgatásra, így Bözsi az embergyerekek iránt érez felelősséget, életét annak szenteli, hogy az apróságok minél nagyobb biztonságban érezhessék magukat – érzelmileg és fizikailag is – mellette.

mumoos5.jpg

A mumusok népes családjáról még érdemes tudni, hogy megálmodóik és alkotóik maguk is gyermeket nevelő anyukák, akik saját két kezükkel varrják személyiséggel és szeretettel töltve a textillényeket. Minden példány természetes anyagokból készült és egyedi, sorszámozott darab – olyan különlegesek, mint a gyerekek, akiket rájuk bízunk.

Forrás: Mumoo’s

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek ajándék baba textil hellókarácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr194960164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása