Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Vegyes technika Chopin-re

2012.12.14. 11:15 Bohusek

Bár nem vagyok a gyerekek számítógép elé ültetésének híve, sőt, azért a tanulás és minőségi szórakozás céljából megengedett játékidőt helyénvalónak tartom. Főleg, ha muzsikáról van szó. A Chopin munkásságára méltón büszke lengyelek a 2010-es jubileumi év alkalmából készítettek egy oldalt, ahol a kisebbek is közelebb kerülhetnek a komolyzenéhez és az ő Frydeyrk mesterükhöz.

Van itt minden, nyomtatható kivágós-hajtogatós zongorista, színező, keresd a különbséget játék és a személyes kedvencem, a zenekari kirakós, ahol kifejezetten érdemes bénázni, mert akkor tovább hallhatjuk a zenét. Az angol nyelvű oldal linkjét és az ingyenes online játékokat alább megtalálhatja minden zenebarát.

Jó mulatást!

chopin1.jpg

chopin2.jpg

chopin3.jpg

Forrás: Chopin2010.pl

Szólj hozzá!

Címkék: játék internet gyerek művészet gép

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr754959784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása