Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ajándékkisérő kártyák - ingyen

2012.12.15. 13:08 szuperapu

Manapság már mindenki vásárolja az ajándékot - ami persze lehet fárasztó is - de hogy a megajándékozott érezze a kiemelt törődést a csomagolásba kell plusz energiákat és egyediséget vinni. A csomagolás minősége leginkább a kézügyességen és a csomagolóanyagon múlik, de nem árt némi kreativitás sem.

De az ajándékkísérő kártyák is jó megoldást kínálnak. A boltok sokfélét kínálnak, sokszor a papírszatyrok mellé párosítva is, de ha igazán különlegest szeretnénk akkor az interneten sok-sok szépséget lehet találni. Akad ingyenesen letölthető is, amit azután otthon kinyomtathatunk, kivághatunk. Ha tehetjük használjunk textúrázott papírt, megéri.

card01.jpg

Letölthető: Dot Coms From Moms

card02.jpg

Letölthető: Lemon Sqeezy

card03.jpg

Letöltés: Creature Comforts

card04.jpg

Letöltés: Kelli Murray

card05.jpg

Letöltés: Eat Drink Chic

card06.jpg

Letöltés: Eat Drik Chic

card07.jpg

Letöltés: Wee Gallery

Szólj hozzá!

Címkék: ünnep kreativ

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr374966530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása