Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Tyúkanyóknak szeretettel

2012.12.15. 09:21 Bohusek

Végre értelmet nyer a "kiscsibém" becézés, hála a kínai Chen Liming-nek és a Mama's Heart elnevezésű gyerekágynak. A kicsit Űrodüsszeia hangulatú bölcső- és pihenőegység alapkoncepciója, hogy az anyaméhre hajazó formájának köszönhetően kiváltson egyfajta biztonságérzetet a babából.

A szerkezet négy, komfortérzetet növelő funkcióval van ellátva: a levegőszabályozó rendszer a levegő minőségéért és hőmérsékletéért felel, a mágneses felfüggesztésnek köszönhető önműködő bölcső funkció elringatja a babát, az ágy belsejében lévő LED-világítás a kicsi figyelmét hivatott lekötni, míg a beépített hangszórókból áramló finom morajlás tovább fokozzák az anyaméh-érzetet.

A "tojássárgája" alját képező pamut matrac kivehető és mosható, míg a "tojáshéj" mérgező anyagoktól mentes műanyagból készült. A Red Dot design díjat elnyerő alkotás kétéves korig lenne használható, ha nem koncepció lenne, és ha addig ki nem mászna belőle magától a gyerek. 

mamasheart2.jpg

mamasheart1.jpg

mamasheart3.jpg

Forrás: Red Dot

3 komment

Címkék: design gyerek alvás baba ágy bölcső kiságy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr254959865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bohusek 2012.12.16. 09:03:47

@groni: Azt hiszem, nem a maradiság a jó jelző. Hogy is mondják? Na, mi az? Ja, normális.
Mondjuk ha Mózest szegényt ilyenben teszik ki, lehet, minden másképp történik.
süti beállítások módosítása