Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Dress code: alkalomhoz illő

2012.12.20. 09:33 tibtün

Az elmúlt hetekben, napokban sikerült jól körbejárnunk a Karácsony témáját itt a blogon: szó esett ajándékötletekről, csomagolásról, díszekről, fotózásról, ám azt nem említettük, hogy mit is viseljünk az ünnepek alatt. Ezt a hiányt most azonnal pótoljuk!

Rögtön a legkisebbeknek ajánlok néhány nélkülözhetetlen alapdarabot, itt van rögtön ez a díszekbe burkolt cumisüveget ábrázoló nyálkendő -  ha már szegény gyermekünket Karácsonykor érte utol a fogzás, legalább legyen stílusos.

cumi_nyalfogo.jpg

Ezzel az exit feliratú bodyval babánk segítségével üzenhetünk a nagyinak, hogy nem, nem kérek több bejglit, elég volt a Karácsonyból, ki akarok szállni. 

exit_1.jpg

A következő bodyval meg épp gyermekünk adhatja finoman tudtunkra, hogy a világ összes ajándékát a fa alatt szeretné látni.

szanko_1.jpg

Amennyiben már csecsemőkorban le akarjuk rombolni a jóságos télapó, diótörő és hóember mítoszt, válasszuk ezt a rugdalózót!

diotoro_rugi.jpg

Nézzük a nagyobbacska gyerekeket, ha csemeténk a "metált bírod?" kérdésre igennel felel, ne habozzunk, bújtassuk ebbe a Metal Xmas pólóba!

metal.jpg

Angyalian ördögi vagy ördögien angyali kislányoknak ezt a rózsaszín pólót tudom elképzelni.

ordog.jpg

Ne feledkezzünk meg az anyákról és az apákról sem! A női nem képviselőinek ezt a visszafogottabb darabot ajánlom, a férfiak pedig viseljék bátran az "I love pálinka" feliratú pólót, amellyel indirekt módon jelezhetik apósuknak, hogy igen, felhajtanának még egy kupicával abból a jófajta házi pálinkából.

polo_anya.jpg

palinka2.jpg

Végezetül BÚÉK mindenkinek!

malac_ujev.jpg

Forrás: Lucky Vampire Gang

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek ruha baba hellókarácsony gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr304973448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása