Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Csomagoljunk, dekoráljunk, hangolódjunk!

2012.12.21. 09:57 tibtün

Az utóbbi napokban rengeteg - szerintünk - jobbnál-jobb karácsonyi ajándékötletről olvashattatok itt a Gyerekszobán. Ha már minden ajándékot beszereztetek velünk együtt, ideje csomagolni, és elgondolkodni az ünnepi dekoráción.

Szerintem a megfelelő csomagolópapír kiválasztása éppoly fontos, mint maga az ajándék, szerencsés, ha összhangban van az ajándékkal és az ajándékozott személyével is. A karácsonyi dekoráció és terítékek nemcsak szemet gyönyörködtetőek, hanem segítségükkel könnyedén ünnepi hangulatot varázsolhatunk otthonunkba, amellyel - ha csak pár napra is - kiszakadhatunk a hétköznapokból, és élvezhetjük az évvégi lazítást.

Karcsi Papírboltja mindenre kínál megoldást, a lehetőségek száma határtalan, minden az egyéni fantáziánkra van bízva! Válogathatunk a sokféle színben pompázó csomagolópapírok és csíkos kötözőzsinórok közül, mindkettőből létezik arany és ezüst változat is.

karcsipapircsomagolo.jpg

zsinor_sok.jpg

zsinor_arany_ezust.jpg

A hópihék és a tarka-barka pompomok segítségével díszíthetjük környezetünket.

hopihe_dekor3.jpg

kari_dekor.jpg

csomagolo.jpg

Az ünnepi terítékhez jópofa tányéralátéteteket választhatunk rénszarvas, hintaló, fenyő vagy hópihe-motívumokkal.

alatet3.jpg

alatet.jpg

A különböző mintájú pecsétekkel pedig ajándékkísérőket vagy ültetőkártyákat kreálhatunk az ünnepi vacsorához, ebédhez. Ezeket készíthetjük nyugodtan a gyerekekkel is, a nyomdázást imádni fogják, és biztosak lehetünk abban is, hogy egyedi, megismételhetetlen darabok fogak születni. 

pecset.jpg

Forrás: Karcsi Papírboltja

Szólj hozzá!

Címkék: ünnep hellókarácsony dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr704961517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása