Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szemétkosár szemétből

2013.01.08. 09:48 Bohusek

Nem vagyok egy csomagolópapír párti, mert fáj a felesleges szemét termelés. Azonban néha én is elgyengülök, főleg egyedibb darabok esetében, úgyhogy néha befektetek karácsony tájékán a színes-szagos tekercsekbe, bár jobb szeretem újrahasznosítással és egyéb trükökkel - anyagdarabokkal, régi ruhákkal, leszanált színes és színtelen magazinokkal - megoldani az ajándékok beburkolását.

De ha már kupacban áll az ajándékok után maradt halom, érdemes nem a szemétbe vágni, hanem mondjuk tároló egységet készíteni belőle, amire a mykidsmake.com blog is buzdít: fonjatok szemetest a szemétnek való, ajándékokról leszaggatott csomagolókból. Ha még megvannak. Persze, szemét helyett mást is tárolhatunk benne, ha elkészült.

mykids1.jpg

mykids2.jpg

mykids3.jpg

Forrás: My Kids Make

Szólj hozzá!

Címkék: ünnep kreativ öko recycle hellókarácsony sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr244984038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása